Делото на Джони Деп срещу Амбър Хърд продължава. За момента обаче е трудно да се каже дали в негова полза, защото малко по малко излизат какви ли не пикантни подробности от връзката им. А в повече случаи те не представят Джони Деп в много добра светлина. 

Джони Деп, Амбър Хърд, Илон Мъск, Кристиан Карино и свидетелските показания на бившия агент на двойката

Нови доказателства за аферата на Илон Мъск и Амбър Хърд

Война без край

След като по време на първия ден от разпита обвини бившия си съпруг, че я е насилвал, удрял, ритал, нагрубявал и наранявал физически, психически и емоционално, Амбър Хърд продължава с нападките. Сега намесва и Лили-Роуз Деп - дъщерята на актьора от Ванеса Паради. 

Всъщност Амбър Хърд твърди, че когато е била с Джони Деп, се е чувствала длъжна да "защитава" децата му заради методите му на възпитание. Описва и един конкретен скандал от ноември 2013 г., в който е замесена и Лили-Роуз Деп. 

Снимка 573353

Източник: GettyImages

"Чувствах, че трябва да защитя Лили-Роуз, бях и загрижена. Естествено тя не беше мое дете и аз я разбирам напълно. Знам, че темата е чувствителна, разбирам и защо Джони се разстрои толкова, но въпреки това не оправдавам действията му", категорична е Амбър Хърд. 

По думите ѝ Джони Деп ѝ се е развикал и я е нападнал, защото тя се опитала да му обясни, че не е редно да запознава дъщеря си с дрогата, когато тя е само на 14 години. 

Амбър Хърд, Джони Деп и нови подробности около съдебния процес между бившите съпрузи

Амбър Хърд - сериозно притисната до стената

Съдебният процес не се развива добре за актрисата

"Да дадеш на дете да пробва трева на такава възраст е абсолютно безразсъдно", коментира в съда актрисата. 

По време на свидетелските си показания по делото за клевета от 2020 г. срещу британския таблоид The Sun, Деп казва, че никога не е насърчавал дъщеря си да употребява марихуана.

Снимка 573351

Източник: GettyImages

"Дъщеря ми беше на 13 години. А както всички знаем, когато си на 11, 12, 13 години и отидеш на парти в гимназията, при теб идват хора, които ще искат да ти дадат да пиеш, защото те пият, и да пушиш, защото те пушат", казва Деп навремето, припомнят от People.

Актьорът сподели и съветите, които е дал на дъщеря си, когато е била тийнейджърка.

Амбър Хърд, Джони Деп и обвиненията в сексуално насилие срещу актьора

Колко брутален в леглото е бил Джони Деп с Амбър Хърд

Защо актрисата обвинява бившия си в сексуално насилие

"Слушай, скъпа, ако си на парти и някой ти връчи джойнта, вземи го от този човек и го предай на следващия... не експериментирай с наркотици с хора, които не познаваш", разказва тогава Джони Деп. И ако дъщеря му реши да пробва трева, винаги е предпочитал да опита от тази, която той би ѝ дал, защото знае какво е качеството ѝ. 

"Ако разсъжденията и постъпките ми не са окей за вас, оценявам това, което мислите, но аз отглеждах дъщеря си с любов и бях отговорен родител", добавя той.

Снимка 573352

Източник: GettyImages

По-късно Лили-Роуз отива при него и казва, че е "готова". Тогава той се консултира с майка й. Според него също е била говорила с нея по темата и е била съгласна с неговия подход. Джони Деп и Ванеса Паради са заедно от 1998 до 2012 г. и имат две деца. Припомняме, че тя описва Деп като "мил, внимателен, щедър и кротък човек и баща", на когото насилието му е чуждо.

Амбър Хърд, Джони Деп и какво призна пред съда бившата съпруга на актьора

Изпражнения в леглото - сбърканата шега на Амбър Хърд с Джони Деп

Показанията на актрисата в процеса за клевета

По всичко личи, че Амбър Хърд се опитва по всякакъв възможен начин да очерни Джони Деп, като освен ужасен бивш съпруг, сега го изкарва и лош баща.