От няколко месеца Дженифър Лопес и Алекс Родригес са вече бивши годеници и всеки продължава сам по пътя си. Певицата не спира да бъде център на внимание покрай възродената си връзка с Бен Афлек, а за доскорошния й любим чуваме все по-малко.

Дженифър Лопес, Бен Афлек и как отбелязаха рождения ден на актьора

Рожденият ден на Бен Афлек без Джей Ло

Малко по-различно празненство

Е, той може да няма нова стара любима до себе си (или поне да не знаем за нея), но продължава да се забавлява и да говори само добро за Джей Ло. В последното си интервю за Entertainment Tonight той отново засегна неизбежната тема.

По думите на Родригес, той се намира "на страхотно място" четири месеца след разваления годеж с Лопес. Заедно с двете му дъщери сега са се фокусирали върху всичко положително в живота си.

"Имах пет години невероятен живот и партньорство и аз, и дъщерите ми научихме много", казва бившият бейзболист за връзката с певицата. Момичетата му също са много благодарни за последни години, в които Лопес им беше като майка, а сега пред тях стои въпросът как да изживеят правилно следващите пет след уроците, които животът им поднесе.

Именно да гледа как момичетата му се не спират да вървят напред е най-голямата мотивация на Родригес и той е благодарен, че има тази възможност, цитират го още от People.

Дженифър Лопес, Алекс Родригес и защо певицата спря да го следва в Instagram и изтри общите им снимки

Как Джей Ло изтри Алекс Родригес от живота си

Има ли символизъм в действията й

Очевидно Алекс винаги ще бъде благодарен и на Джей Ло, че е била част от живота му, нищо че сега тя прави всичко възможно, за да го заличи от своя.