В края на миналия месец Дженифър Лопес стана на 52 и реши, че това е идеалният момент да направи връзката си с Бен Афлек официална.

Дженифър Лопес, Бен Афлек, разходката в Монако и надписът на колието ѝ, заснет от папараци

Джей Ло показа колко е влюбена

Очакваме следващия

Не че и преди това не знаехме, че бившите гаджета са отново заедно, но тогава тя за пръв път качи тяхна снимка в профила си в Instagram, а празникът й ще запомним и с десетки папарашки кадри, на които двамата демонстрират любовта си.

Вчера пък, 15 август, Афлек навърши 49 години. Актьорът избра да отбележи личния си празник по малко по-различен начин, а настоящата му половинка прояви разбиране към желанието му.

Той бе забелязан в компанията на трите си деца от Дженифър Гарнър в Лос Анджелис. Те се отдадоха на цял ден забавления само четиримата. Лопес не бе с тях, а според TMZ, тя и Афлек са имали планирано романтично празненство за вечерта. Освен това, може да си спретнат поредното кратко, но наситено с емоции пътуване из страната.

Дженифър Лопес, рожденият й ден и първата снимка с Бен Афлек, която публикува

Лудият рожден ден на Джей Ло с Бен Афлек

Как певицата направи връзката им официална

Очевидно начинът, по който Афлек отбеляза рождения си ден, е доста по-различен от този, по който Джей Ло го направи. Тогава актьорът се постара да я накара да се чувства като истинска принцеса, а в замяна поиска от нея само да уважи желанието му да бъде с децата си. Ето на това му казваме хармонична връзка между зрели хора.