За никого не е тайна, че Александра Раева обича да прекарва колкото се може повече време топло. По всичко личи, че има и пристрастия към райски кътчета на другия край на света. Виждали сме я да си изкарва страхотно на Малдивите, докато се гмурка в кристалните води на Индийския океан.

Алекс Раева, Лиа и новата снимка на порасналата ѝ дъщеря

Как изглежда порасналата дъщеря на Алекс Раева

Певицата публикува нова снимка на Лиа

И тази година Алекс не изневери на себе си и отново се отправи към Малдивите. Преди около два месеца родната водеща, актриса и певица качи няколко невероятни снимки, като сподели с феновете си красотата на тези лазурни острови, които изобилстват от богат морски живот.

Алекс Раева ни показа как се забавлява, докато изпраща залеза на яхта, купонясва с приятели, радва се на папагали и се гмурка с пълно бойно снаряжение.

Не мина много време и ето че актрисата пак е на море. Не закъсняха много и кадрите от следващата ѝ слънчева ваканция. За момента певицата не дава информация къде се намира, но няма голямо значение, след като е по бански и е толкова секси.

"Бях забравила какво е слънце", пише Алекс Раева под кадрите, на които я виждаме да позира по бански отново на яхта някъде в открито море. "Страхотни форми", както отбелязаха и последователите ѝ в Instagram. Не можем да отречем, че се надяваме това да не са последните снимки от нея по бански за това лято.