Александра Раева обича да прекарва студените зими на топло и по всичко личи, че има пристрастия към райски кътчета на другия край на света. Виждали сме я да си изкарва страхотно на Малдивите, докато се гмурка в кристалните води на Индийския океан.

Алекс Раева, Лиа и новата снимка на порасналата ѝ дъщеря

Как изглежда порасналата дъщеря на Алекс Раева

Певицата публикува нова снимка на Лиа

Тази година Алекс Раева е избрала отново екзотична дестинация. Родната водеща, актриса и певица качи няколко снимки от мястото, където почива в момента, но за съжаление не издава дестинацията на своето пътуване.

Един от кадрите, озаглавен "Диалог със слънце", направи силно впечатление на последователите ѝ в Instagram. На него виждаме Алекс Раева по бански в опити да улови с телефона си залеза. "Красива гледка" коментираха някои от феновете ѝ, което явно се отнася както за прекрасното море на фона на залязващите слънчеви лъчи, така и за родната ни звезда, която е в страхотна форма.

"Среднощни игри между океана и небето", пише под една от снимките водещата, като в някои от хаштаговете отбелязва гмуркане и океан. Всичко това ни навежда на мисълта, че местенцето, което е избрала за почивката си тази година, със сигурност отново е уникално.

Преди два месеца Алекс Раева се похвали с ваканцията си в Алпите, където разпусна с каране на ски сред невероятните красоти на снежната планина.