Рязката промяна в начина ни на живот в последната близо година определено ни помогна да осъзнаем много истини, за които сякаш преди това не сме имали очи.

И тези прозрения не подминават нито нас, нито известните личности, които си умират да ни споделят своята мъдрост през социалните мрежи.

Алек Болдуин също се нарежда в тази група. Преди дни актьорът използва профила си в Twitter, за да ни сподели това, което е научил от месеците самоизолация, които прекара в компанията на съпругата си Хилария и петте си деца.

"Локдаунът ме научи, че се нуждае от по-малко в живота си. По-малко дрехи, по-малко приказки, по-малко храна, по-малко медии. И най-вече - по-малко хора", написа той в профила си.

С тези свои думи 62-годишният актьор се обяви като защитник на теорията, че по-малкото е повече, и то що се отнася до почти всички аспекти на живота. А времето, прекарано със семейството, го е научило още повече да цени това, което има.

Хилария Болдуин, Алек Болдуин, испанската жилка в кръвта й и какъв наистина е произходът й

Защо произходът на Хилария Болдуин се оказа проблем

Само тя знае истината

Важният урок, който Болдуин си е взел през последните месеци, вероятно е същият, който и мнозина от нас. И надеждата продължава да бъде, че всички ще излезем по-добри от това изпитание.