Едно от най-коментираните футболни събития в последнтите дни - контролната среща на българския национален отбор по футбол срещу Португалия ще бъде предавана пряко тази вечер по bTV Action. Преди дългоочаквания двубой от 22.00 часа медиата ще предложи на феновете специално виртуално коментарно студио с водещи Николета Маданска и Николай Кацаров.

Изявите на тима на селекционера Ивайло Петев ще бъдат коментирани преди двубоя от бившия футболист и настоящ Маркетинг мениджър на ФК „Берое” - хърватина Ваня Джаферович. Той ще бъде в компанията на притежателката на правата за конкурса „Мис национален отбор” - Маги Вълчанова, която ще погледне на футболните страсти от различен ъгъл. Истинските футболни фенове - Иван Христов и Андрей Арнаудов, ще нажежат обстановката с коментари и анализи за родния и световен футбол, и ще споделят със зрителите емоциите си около предстоящия двубой. 

Звездната селекция на Фернандо Сантош също няма да бъде пощадена от коментари и анализи. Съвсем естествено основно внимание ще бъде отделено на феномена Кристиано Ронадло и любопитна, и малко известна информация за него. 

От стадион "Магалаеш Песоа" в португарския град Лейрия ще се включва и спецеиалният пратеник на bTV - Йордан Георгиев. От мястото на събитието той ще следи най-горещите новини, клюки и събития около двубоя и двата тима, както и ще предложи на зрителите интервюта със звездите Красимир Балъков и Ивайло Йорданов.