Българският олимпийски комитет и Българската спортна федерация за деца и младежи в риск организираха фото изложба на Моста на влюбените до НДК. Автори на вълнуващите фотографии са Йордан Петков и Христина Бицова.

фотографът Йордан Петков

Снимка 302631

Източник: Хайлайф

Идеята за тази изложба се е зародила преди повече от две години. С нея се цели да се покажат емоциите, които спортът поражда, както и неговата притегателна и обединителна сила. В спорта най-важни са емоциите, а не победата.

Българският олимпийски комитет и Българската спортна федерация за деца и младежи в риск имат изключително тясно сътрудничество. Десетки са спортните прояви организирани съвместно.

През последните две години много от тях са посветени на София - европейска столица на спорта 2018. Специални благодарности на министерството на младежта и спорта, на столична община и на г-жа Йорданка Фандъкова за подкрепата, която ни оказаха.

Главни действащи лица на събитието бяха: министърът на младежта и спорта г-н Красен Кралев, олимпийската шампионка Ваня Гешева, Белчо Горанов генерален секретар на Българския олимпийски комитет. Сред родните звезди се отчетоха модела Цвети Разложка и брадърът Пламен Богданов.