Открита е изложбата "Zn Art" на твореца Красимир Тодоров. Събитието се организира по случай неговата 50-годишнина. На изложбата за първи път се показват пред българската публика  Zn Art скулптури, изпълнени в уникална авторска Zn Art  технология, разработена лично от твореца.

Посетителите на юбилейната изложба имат възможност да видят и Zn Art възстановка на шлемът-маска от I в.сл.Хр., част от гробния инвентар открит в надгробната могила „Каменица" в Пловдив, който бе откраднат през 1995 г. от експозицията на музея в Пловдив след извършен въоръжен грабеж. В резултат на проведени проучвания, Красимир Тодоров и Бисер Парашкевов създават триизмерния модел, а от него и Zn Art първообраз.

Красимир Тодоров създава и усъвършенства авторската си технология Zn Art. В същността си технологията представлява изследване на триизмерната форма и нейната реализация в материал. Комбинацията от идеи, съвременни технологии и компютърни периферии, база данни, специално разработен фирмен софтуер и арт подход, накратко „Zn Art", води до неограничен брой продукти и проекти.

Zn Art скулптури на паметници на българската култура, които могат да бъдат видяни от посетителите на изложбата до 20 януари 2011 година. Zn Art технологията позволява тези скулптури да бъдат тиражирани под формата на сувенири, както и да бъдат използвани като детайли в интериорни и екстериорни решения.