Независими млади художници са се вдъхновили от американското течение и най-популярната българска публична личност Бойко Борисов и търсят пари за идеята.

Събитието е провокирано от  Поп Арт изкуството и е предвидено на изложбата да бъдат представени 12 платна.

Те ще са уникални и ще бъдат създадени специално за събитието. Авторите на произведенията са независими съвременни артисти с богат опит в различни арт-форми като художествени инсталации, интерактивни пърформънси, стрийт арт и други.

В проекта участват: Еrnesto Nasimo, Miss Minona, Invitroman, Rschest, Valeriana Officinalis, Mr. black, My Majesty, Hachiman, Minotaurus, Vivian De Veer, Madam Caboba и Cd Art.

Творците са повлияни от работата на артисти като Анди Уорхол, Робърт Раушенбърг,  Джордж Сегал, Рой Лихтенщайн, Мел Рамос, Банкси и др.

Изложбата е проект на Пазар за Изкуство и Култура Human Thinks (www.humanthinks.com), за реализирането на който са необходими 3000 лв., с които да се закупят необходимите материали за създаването на творбите.

Платната ще бъдат представени в две столични галерии. Предвижда се да се изложат и в някои от  по-големите градове на страната.

Изложбата ще бъде отворена за широката публика от 26 май до 26 юни 2011 г