След като направи незабравимо парти на първото издание на фестивала Samsara Beach в Слънчев Бряг през 2003 г., английската звезда Tall Paul отново ще гостува в България.

Диджеят ще се изяви в клуб Ялта на 10 май.

Tall Paul е сред на най-уважаваните продуценти и ремиксатори по цял свят - наскоро дори американците го избраха за номер 7 в онлайн класацията на списание BPM „America's most favourite DJ poll".

За целта помогнаха силните му лайф сетове, както и хитове като ремикса на Inxs „Precious Heart" и собствената му класика „Rock Da House".

Tall Paul започва да се занимава с електронна музика още през 80-те и за негов огромен късмет семейството е собственик на първия английски хаус клуб с разрешение за 24-часови партита - Turnmills.

След летящ старт в семейния бизнес натрупва резиденции в повечето основни лондонски клубове и в началото на 90-те вече е сред най-споменаваните имена на сцената.

Наред със собствена продукция през студиото на Tall Paul са минали New Order, Stone Roses, Erasure, Human League, Wild Child, Duran Duran, Blondie, The Killers и др.