"Луд ли си" е озаглавено първото авторско парче на Дара Екимова. До този момент дъщерята на покойния Дими от група "Сленг" и пиарката Ива Екимова направи няколко опита да потърси себе си на музикалната сцена.

Тя възроди песни като "Синьо" на "Сленг", "Уморени крила" на Дони и Момчил и "Вървят ли двама" на Мария Нейкова. "Луд ли си" разказва за непреходните стойности - любов, изневяра, лоялност, себеуважение и отстояване на принципи в междуличностните отношения, разкрити на езика на днешните тийнейджъри.

"Музиката е езикът и средството, през които аз разкривам себе си - пояснява 15-годишната Дара. - Това, което живея и чувствам, това, което преминава през сърцето ми. В живота има чувства и многообразие, което ме провокира да напиша текста с Цветелина Маринова, а с Кристиян Запрянов, Djane Monique и Светлин Къслев да работим върху музиката.

Убедена съм, че много мои връстници ще разпознаят преживяванията си в тази песен. Тя е за тях. Вярвам, че другите неща, които ме вълнуват, навярно ще бъдат в друг стил. Човек трябва да намира стила, който най-добре го изразява".