Вече нямаме и грам съмнение, че Златан Ибрахимович може да направи всичко, стига да си го науми. Завръщането му в националния отбор на Швеция е само едно то доказателствата.

Златан Ибрахимович, завръщането му в националния отбор на Швеция и въпросът, който го разплака

Въпросът, който разчуства дори едно божество

Дори Златан има слабо място

Но за Златан, който сам се определя като божество, футболът не е достатъчно голяма сцена, за да изяви таланта си. Ето защо ще огрее и киното с него.

Според Deadline, Ибрахимович ще направи дебюта си в киното с роля в Asterix & Obelix: The Middle Kingdom. Филмът ще бъде на френски и общо петият от франчайза. Но езикът едва ли ще се окаже проблем за Златан, защото той игра няколко години във Франция.

Интересното е, че публикува в профила си в Twitter снимка, на която е изписано името Антивирус. И по всяка вероятност точно така ще се казва героят му.

Очаква се снимките да започнат по-късно тази година, като бюджетът е около 60 милиона долара, което е доста за филм, който не се създава в Холивуд.

Златан Ибрахимович, Sanremo Music Festival и защо е спрял моторист на стоп

Когато Златан те спре на стоп

Футболистът не се страхува да поема рискове

В главните роли ще видим Гийом Кане (Астерикс), Жил Льолуш (Обеликс), Венсан Касел (Цезар) и Марион Котияр (Клеопатра). Това ще бъде първият път, в който Жерар Депардийо няма да изиграе Обеликс.