Ако трябва да бъдем честни, си помислихме, че Златан Ибрахимович се шегува, когато чрез социалните мрежи обяви, че се завръща в националния отбор на Швеция.

Леброн Джеймс, Златан Ибрахимович и как Краля отвърна на футболиста относно нападките за влизането в политиката

Краля отвърна на Златан

Какво има да каже Леброн Джеймс

Ибра се отказа от участие в него през 2016 г. и предвид това, че е на 39 години, ни се струваше наистина като шега, че може да се върне. Но не е случаен фактът, че ще се определя като Бог, защото боговете могат всичко.

Е, той точно така и го обяви: "Завръщането на Бог". А думите си придружи със снимка с екипа на Швеция.

Очакванията са да го видим в действие на международна сцена за първи път от пет години още тази вечер в мача срещу Грузия.

И сме сигурни, че Златан Ибрахимович е готов. Какъвто обаче не се показа преди няколко дни, когато беше доста неподготвен емоционално за въпрос на шведски журналист.

На пресконференция Ибра беше попитан как е реагирало семейството му, когато са разбрали, че е решил да се върне в националния отбор. Първоначално футболистът на Милан се пошегува, че това не е добър въпрос.

След това Златан, който има две деца - Винсент и Максимилиан, поясни, че те са се разстроили, когато е трябвало да замине, особено Винсент. Но сега всички са добре. Споменаването на това обаче разстрои самият Ибрахимович, на когото му се наложи да си вземе момент почивка от въпросите преди да продължи да отговаря.

Златан Ибрахимович, Sanremo Music Festival и защо е спрял моторист на стоп

Когато Златан те спре на стоп

Футболистът не се страхува да поема рискове

Е, може и да се определя като бог във футбола, но явно и божествата имат слабо място - семейството.