Златан Ибрахимович е известен с избухливия си нрав и с това, че не остава длъжен на никого, когато е на терена.

Златан Ибрахимович, Леброн Джеймс и мнението на футболиста относно влизането в политиката

Когато Ибрахимович не е съгласен с Краля

Златан има мнение

Но екстравагантността на шведа не се ограничава единствено до футболното игрище. Златан е такъв и в живота, като го доказа за пореден път през миналата седмица.

Футболистът на Милан трябваше да вземе участие в музикалния фестивал Sanremo Music Festival, където да изпълни песен заедно с треньора на Болоня Синиша Михайлович.

На път за него обаче Златан Ибрахимович е попаднал в задръстване, което е поставило под въпрос навременното му пристигане в уречното време.

"След три часа, прекарани в колата, казах на шофьора да ми отвори врата, за да изляза." Тогава Ибрахимович е решил да вземе нещата в свои ръце, като е спрял моторист и го е попитал дали може да го закара до Сан Ремо.

Пред Radio Monte Carlo Франко - въпросният моторист, казва, че е фен на Милан и не е можел да повярва, че точно Златан Ибрахимович го е спрял и помолил за превоз. Франко твърди също, че футболистът е искал той да кара, но му е отказал.

Леброн Джеймс, Златан Ибрахимович и как Краля отвърна на футболиста относно нападките за влизането в политиката

Краля отвърна на Златан

Какво има да каже Леброн Джеймс

Златан смята, че със сигурност е поел риск, спирайки непознат човек, но това е бил единственият начин да стигне на време. Все пак негов приятел, който е бил с него по това време, му е дал GPS в случай, че мотористът реши да го откара в неизвестна посока, пише Goal.com.