Филмите за Джон Уик доста бързо се превърнаха в популярни и добрите приходи от бокс офиса подтикнаха Lionsgate да замислят още цели два.

The Continental, хотел Континентал и какво се случва със сериала за предисторията на Джон Уик

Какво се случва със сериала за предисторията на Джон Уик

Вече има ясна визия за The Continental

Четвъртата част трябва да тръгне по кината през 2022 г., като доста преди това беше обявено, че ще има и пети филм. Не знаем какво ни се готви, но определено сме готови.

Да не говорим, че светът на г-н Уик ще се разшири и с един spin-off сериал - The Continental. Не се знае много за сериала, но е ясно, че действието ще се развива около 40 години преди това в познатите филми за Джон Уик.

И главно действащо лице ще бъде Уинстън (изигран от Иън Макшейн във филмите). Ще видим как младият Уинстън си проправя път в света на наемните убийци и междувременно успява да стане доста успешен хотелиер.

Към момента чухме освен това и че ще има едва три епизода, но нито един актьор не бе оповестен. Е, това вече не е така, защото от People разбираме, че Мел Гибсън ще участва в The Continental.

Разбира се, нищо не се знае за ролята на Гибсън. А да, само, че героят му ще се казва Кормак. Но пък сме сигурни, че ролята на наемен убиец например би му отивала много.

Father Stu, Марк Уолбърг, Мел Гибсън и филмът за боксьора, който е станал свещеник

Какво ни готвят Марк Уолбърг и Мел Гибсън

Ново предизвикателство пред Марки Марк

Все още не се знае нито кой ще вземе главната роля, тази на Уинстън, нито кога да очакваме сериала.