Марк Уолбърг определено е сред най-здраво работещите хора в Холивуд, като не пропуска възможност да се заеме с нов проект.

Wahl Street, Марк Уолбърг и трейлър на документалната поредица за актьора

Как да влезем в обувките на Марк Уолбърг

Трейлър на Wahl Street

От години актьорът се опитва да намери начин да вдъхне живот на историята за боксьора Стюард Лонг, който решава да зареже спорта и да стане... свещеник.

Според The Hollywood Reporter, Father Stu, както трябва да се казва филмът, най-накрая ще види бил свят, като Уолбърг, разбира се, ще влезе в главната роля.

Мел Гибсън ще бъде в ролята на бащата на Лонг, а Тереза Руиз ("Наркос: Мексико") приятелката на боксьора, превърнал се в свещеник.

Розалинд Рос, дългогодишната половинка на Мел Гибсън, ще напише сценария и ще направи режисьорския се дебют с Father Stu. Очакванията са снимките да започнат в средата на април в Лос Анджелис.

Our Man From Jersey, Хали Бери, Марк Уолбърг и филмът на Netflix, в който ще участват

Какво ще правят Хали Бери и Марк Уолбърг заедно

Нещо като "Джеймс Бонд", ама не точно

Все още не се знае кое студио е подкрепило филма, но източници на изданието твърдят, че Марк Уолбърг е инвестирал значителна сума в него. Което пък доказва и вярата му, че Father Stu заслужава да бъде видян от повече хора.

Не се и съмняваме, че Марки Марк е идеален за ролята, защото е доста добре подготвен физически, за да изглежда като боксьор, а и е известен със силната си вяра.