Още преди пандемията да ни връхлети и промени представите за живота в днешно време, разбрахме, че се подготвя сериал - The Continental, който трябва да разшири света на Джон Уик.

The Continental, хотел Континентал и какво се случва със сериала за предисторията на Джон Уик

Какво се случва със сериала за предисторията на Джон Уик

Вече има ясна визия за The Continental

За всички тези години обаче не се случи почти нищо около него. Знаем само, че той ще бъде като предистория на познатите ни от филмите действия и ще се фокусира върху младия Уинстън (Иън Макшейн). Сериалът трябва да ни върне 40 години назад, за да разберем повече за създаването на хотел Континентал.

Миналата година пък стана ясно, че Мел Гибсън ще вземе една от главните роли в The Continental. Междувременно разбрахме, че се задава още един сериал от света на г-н Уик - Ballerina с Ана де Армас в главната роля, но това е друга тема.

Оказва се, че дългото чакане за сериала, който ще има едва три епизода, ще приключи и вече знаем кога точно. Според Variety, The Continental ще дебютира през 2023 г., но все още не се знае по-конкретна премиерна дата. Направена е промяна, която едва ли много ще ни засегне като зрители.

The Continental, Мел Гибсън и ролята му в сериала за хотел Континентал от филмите за Джон Уик

Мел Гибсън влиза в света на Джон Уик

Първо официално попълнение към сериала The Continental

В САЩ сериалът ще бъде пуснат в стрийминг платформата Peacock, а не по телевизионния канал Starz, както беше обявено първоначално. В ролята на младия Уинстън ще видим Колин Удъл, който ще бъде застигнат от миналото си, което е мислел, че е погребано завинаги.