Коледа наближава и никога не сме крили, че това е любимият ни празник. Направо нямаме търпение да извадим тематичните пуловери и да украсим всичко.

Лапландия, Дядо Коледа, има ли туристи и ще отмени ли и Коледа коронавирусът

Коледа се отменя

Какво се случва във Финландия

Гледането на коледни филми, разбира се, е абсолютно задължително. Ежегодният маратон със "Сам вкъщи" обаче отдавна не ни е достатъчен, а искаме и нещо ново. The Christmas Chronicles 2 обещава да бъде попадение право в целта.

И понеже премиерната му дата в Netflix наближава, стрийминг платформата разпространи и трейлър, който да ни зареди с настроение. В The Christmas Chronicles 2 ролята на Дядо Коледа отново е за Кърт Ръсел, който този път ще има много тежка задача - да спаси не само Коледа, но и всичко, в което вярва и обича.

Работилницата на белобрадия старец е добре скрита от специален камък, който образува защитно поле около нея и предпазва всички елени и джуджета. Едно дете обаче има зъл план и успява да открадне въпросния камък, правейки Дядо Коледа по-уязвим от всякога.

Fatman, Мел Гибсън и трейлър на коледния филм

Когато наемен убиец тръгне по петите на Дядо Коледа

Fatman е това, от което имаме нужда

С помощта на вярната си съпруга и на две деца, са попаднали при него по случайност, белобрадият старец ще се опита да спаси Коледа. За пореден път.

The Christmas Chronicles 2 е в Netflix от 25 ноември