Едва вчера обърнахме внимание на Fatman и изненадващия факт, че филмът е категоризиран като 18+, което е доста странно за коледен филм.

Мел Гибсън, Fatman и категоризирането на филма за Дядо Коледа като 18+

Мел Гибсън ще бъде жесток и псуващ Дядо Коледа

Очакваме Fatman с нетърпение

Тогава си пожелахме (не чрез писмо) скоро да видим и трейлър на филма, за да добием по-ясна представа какво точно ще представлява филмът. И ето че желанията се сбъдват, защото само няколко часа по-късно беше пуснат трйлърът на Fatman.

Това, което знаехме преди него, се потвърди. Действието ще се върти около това как едно момче получава на Коледа въглен вместо желания подарък. И това го ядосва до такава степен, че решава да потърси услугите на наемен убиец, който да намери Дядо Коледа (Мел Гибсън) и да му види сметката.

И белобрадият старец със сигурност не е това, което сме свикнали да виждаме в коледните филми. Той е агресивен (млати доста сериозно боксова круша, стреля с оръжие без проблем) и дори сключва съмнителна сделка с военните.

От трейлъра виждаме, че му е писнало от призванието и когато наемният убиец го намира, става ясно, че той не е първият, който се опитва да го убие. Хо-хо-хо! Този филм наистина ни допада.

Очаква се Fatman да тръгне в избрани кина от 13 ноември, а от 17 ноември да стане достъпен за стримийминг.