Разбира се, че като фенове на всички супергерои нямаме никакво търпение да видим третия самостоятелен филм за Спайдърмен.

Том Холанд, снимките на "Спайдърмен 3" и началото им в Атланта

Том Холанд е набрал скорост и няма спиране

С какво се захваща актьорът

А Том Холанд и компания май знаят това много добре, защото се опитаха да си поиграят както с нас, така и с всички фенове на Спайди.

Холанд, Зендая и Джейкъб Баталон решиха, че трябва да разкрият заглавието на филма. Всичко тончо, но проблемът е, че и тримата споделиха в профилите си в социалните мрежи три различни заглавия.

Spider-Man: Phone Home, Spider-Man: Home-Wrecker и Spider-Man: Home Slice, като нито едно не звучи да е на сериозно. В крайна сметка Холанд сподели и кратко видео, в което виждаме как той излиза от стаята на режисьора Джон Уотс, а към него се присъединяват Зендая и Баталон.

След малко обикаляне по снимачаната площадка в крайна сметка погледите ни са приковани към дъска, на която е изписано и действителното заглавие на филма - Spider-Man: No Way Home.

Алфред Молина, "Спайдърмен 3" и участието на актьора във филма като Доктор Октопус

Още един стар злодей се завръща в новия Спайдърмен

Пълна лудница

Разбираме също така, че премиерата на филма е насрочена за 17 декември тази година. Естествено, сме в очакване на още подробности.