Сериалът Loki открехна завесата към още един куп герои в киновселената на Marvel. Още преди това обаче се носеха слухове, че в Spider-Man: No Way Home ще има някои герои от предишни филми.

Spider-Man: No Way Home, Том Холанд, Зендая и официалното заглавие на третия филм за Спайдърмен

Спайдърмен ще стои далеч от дома

Заглавие на третия филм за Спайди

И то от филмите, които не са част от киновселената на Marvel. Това, разбира се, засили нетърпението у феновете да разберат какво точно се случва и какви изненади готви филмът.

Един трейлър би спомогнал доста за това, но до момента все още разпространен такъв няма. Президентът на Marvel Studios Кевин Файги реши да се пошегува, че ще видим трейлър със сигурност преди да видим филма.

Файги обаче не трябваше да дърпа дявола за опашката, защото през уикенда в социалните мрежи беше разпространен трейлър, който се вярва, че е за Spider-Man: No Way Home.

От Sony веднага реагираха и започнаха да свалят всеко качено видео, но не и преди наистина много хора да видят за какво точно става дума. Според източници на The Hollywood Reporter, трейлърът е съвсем истински, но не ясно как и защо е изтекъл в социалните мрежи.

Алфред Молина, "Спайдърмен 3" и участието на актьора във филма като Доктор Октопус

Още един стар злодей се завръща в новия Спайдърмен

Пълна лудница

Ние успяхме, разбира се, също да му хвърлим един поглед, но няма да казваме нищо по темата, защото смятаме, че е най-добре да изчакаме официално да бъде пуснат. Няколко часа след създалата се драма с трейлъра Том Холанд реши да нагнети обстановката.

На стори в Instagram актьорът написа просто: "Не сте готови за това". Разбира се, никъде не уточнява какво точно има предвид, но май не е трудно да се сетим.