„Синема Сити Интърнешънъл" оборудва своите кина с технологията D-Cinema, подходяща за 3D прожекции.

Водещата киноверига поръча 50 дигитални кинопрожектора Kinoton DCP 30 с интегрирана Dolby 3D система, някои от които са вече инсталирани в Израел, Полша и Унгария. Предстоят инсталации в мултиплексите Cinema City в Полша, Унгария, Чехия, България, Румъния и Израел.

CCI е най-големият оператор на мултиплекси в Централна и Източна Европа и Израел. Към юли 2008г. „Синема Сити" управлява 62 мултиплекса с 563 екрана и 113 000 места.

След инсталирането на първите 15 D-Cinema прожектори вече са факт дигиталните 2D прожекции на „УОЛ.И" и дигиталните 3D прожекции на „Пътешествие до центъра на земята" в 4 от 23-те зали на новооткрития The Yes Planet в Хайфа (най-големия мегаплекс в Израел) и в 3 от 15-те зали на The Yes Planet в Рамат-Ган.

Мегаплексът Cinema City Arena в Будапеща със своите 23 екрана и 3,800 места е най-голямото кино в Централна Европа. Сега то разполага и с 4 D-Cinema прожектора с Dolby 3D, на които вече се завъртя „УОЛ.И". Приключи 3D дигитализацията и на 3 от 15-те зали на Cinema City Arkadia във Варшава.