Ако не беше пандемията, сигурно вече щяхме да сме изгледали Red Notice с Гал Гадот, Райън Рейнолдс и Дуейн Джонсън.

Райън Рейнолдс, Red Notice и защо актьорът записа послания към всички 400 души от екипа

Защо Райън Рейнолдс каза 400 пъти благодаря

Саможертвата се оценява със саможертва

Но нея я има и прекъсна снимките на филма за доста дълъг период от време. В крайна сметка беше намерен начин Red Notice да се завърши и съвсем скоро ще бъде пуснат в Netflix.

И понеже не остава кой знае колко до премиерата, от стрийминг платформата решиха най-после да пуснат тийзър, който да очертае нагласите ни към него. И да ни подразни, разбира се.

Вече знаем и кой каква роля ще има. Дуейн Джонсън ще бъде агентът на ФБР Джон Хартли, натоварен с тежката задача да залови някои от най-търсените престъпници в света.

И ако сравнително лесно успява да се добере до Нолан Буут (Рейнолдс), то сексапилната дама, позната като Бишъп (Гадот) се оказва голяма хапка за неговата уста. Затова Хартли и Буут обединяват усилия, за да се справят с нея.

Не е ясно дали ще успеят, но пък от тийзъра виждаме, че ни очаква доста екшън, млатене между основните персонажи (и не само), както и доооста хумор в стил Райън Рейнолдс.

Дуейн Джонсън, Red Notice, и защо Скалата не е могъл да се побере в Porsche Taycan

Когато си Скалата и си твърде голям за Porsche

Голям смях е падало на снимките на Red Notice

А, да не забравяме и сексуалното напрежение между героите на Скалата и Гал Гадот. Като цяло сме сигурни, че милионите (около 200), инвестирани от Netflix, ще се оправдаят.

Red Notice е в Netflix от 12 ноември