За наше огромно фенско щастие след всички трудности, предизвикани от пандемията, Дуейн Джонсън, Гал Гадот и Райън Рейнолдс най-после успяха да завършат снимките на Red Notice. Да, с доста месеци закъснение, но поне ще видим филма по някое време през 2021 г.

Райън Рейнолдс, Red Notice, краят на снимките на филма и как актьорът похвали екипа

Една от най-скъпите продукции на Netflix приключи снимки

Как и защо Райън Рейнолдс похвали екипа на Red Notice

И понеже е изпълнен с екшън (очи в очи се изправят крадец на изкуство, агент на Интерпол и много добър измамник), се предполага, че ще бъдат замесени и бързи коли.

От профила на Дуейн Джонсън става ясно, че режисьорът и сценарист Роусън Търбър е предвидил сцена, в която героят на Джонсън прави зрелищно преследване с коли.

За целта на снимачната площадка са поръчали и докарали Porsche Taycan, което Джонсън да подкара. Но това така и не се е случило, защото Скалата се е оказал твърде едър, за да влезе в колата.

Разбира се, всички са се посмели на неуспешните му опити, но пък в крайна сметка са измислили и креативен начин, по който да заснемат въпросната сцена. Естествено, не се уточнява какъв, което пък ни прави тази подробност още по-интересна за разбиране.

The Gray Man, Red Notice и кои са най-скъпите филми на Netflix

Кои са най-скъпите филми на Netflix

Стримийнг платформата продължава да налива милиони

Това не са и първите трудности на Дуейн Джонсън със спортните коли. По време на снимките на "Бързи и яростни: Хобс и Шоу" (2019 г.) Скалата не се побира в McLaren. Тогава Джейсън Стейтъм пък каза, че се е наложило да прибавят Джонсън в колата на по-късен етап с помощта на компютърно генерирани изображения, пише Yahoo Movies UK.