Колкото и да не ни се иска, по света се случват лоши неща. Природни бедствия, взимащи жертви и причиняващи щети. Филми и сериали със сюжет, концентриран върху този аспект, сме виждали не един и два пъти.

Но сериалът "Лудо биле" е съвсем друга бира, защото в него е преплетена мистика и нещо, което човек трудно може да си обясни. Сюжетът ни показва колко опустошително може да бъде едно наводнение в малък провинциален град. В резултат петима местни губят живота си.

Година след случилото се на всяко едно от местата, на които въпросните хора са загинали, пониква странно растение, което никой до момента не е виждал и не разпознава.

Снимка 541460

Източник: AXN

Без да иска, пенсионираният астроном Рей (Брайън Браун) разбира, че това растение е далеч от обикновено, когато възрастното му куче поглъща част от него. Не след дълго няма и помен от старото куче, защото то се е превърнало в пале.

Тогава Рей решава, че това растение може да върне обратно живота, който така му липсва. Съпругата му Гуен (Джаки Уивър) е болна от Алцхаймер и не помни почти нищо от съвместния им живот. Понякога дори не разпознава съпруга си.

Снимка 541461

Източник: AXN

Но всичко това се променя, когато Рей ѝ дава от растението. Тогава тя изведнъж се събужда като 18-годишната си версия (Фийби Тонкин). Но това откритие не е трудно да се досетим, че ще разклати из основи мирната общност в градчето, а жителите му ще стигнат твърде далеч, за да опазят тайната си...

Премиерата на "Лудо биле" е на 4 август от 21:55 ч. по AXN