Ясно помним, че когато преди време разбрахме, че най-накрая ще има втори филм за "Космически забивки", подскочихме от радост.

Грейс Санто, "Космически забивки: Нови легенди", изтритата сцена с Пепе ле Пю и защо предлага 100 000 долара за нея

Актрисата, която предлага 100 000 долара за изтритата сцена с Пепе ле Пю

Какво мисли Грейс Санто

Простата причина е, че това е един от любимите ни развлекателни филми от 90-те. В "Космически забивки: Нови легенди" главната човешка роля ще се играе от Леброн Джеймс, а не от Майкъл Джордан, но пък се надяваме, че и Въздушния ще се появи за кратко във филма.

От разпространения през уикенда трейлър разбираме, че и концепцията е претърпяла доста промени, като е придобила по-модерен вид. Сега Леброн няма да бъде отвлечен от Бъгс Бъни през дупка за голф, а ще попадне при шантавите рисунки чрез специален сървър.

Но не по свое желание, а защото синът му е завлечен там от зъл гений (Дон Чийдъл). И единственият начин, по който може да го спаси, е да спечели един баскетболен мач.

Като за съотборници може да избира от всички любими анимационни герои. Като Бъгс и Лола Бъни, разбира се, са сред фаворитите. Но пък отборът на Краля е в пъти по-слаб от Страшилищата.

Пейдж Спиранак, Лола Бъни, "Космически забивки: Нови легенди" и несъгласието на голфърката с промените

И Пейдж Спиранак е срещу промените в Лола Бъни

Силна позиция

Всичко изглежда много футуристично и цветно, което ни допада. Като стана ясна и една друга новост - Лола Бъни ще бъде озвучена от Зендая.

Премиерата на "Космически забивки: Нови легенди" е на 16 юли