През последните няколко седмици много се говори за "Космически забивки: Нови легенди", но за съжаление не само с хубаво.

Пепе ле Пю, "Космически забивки: Нови легенди" и защо скунксът е бил премахнат от филма

Може ли анимиран скункс да бъде изнасилвач

Някои неща идват в повече

Причината е недоволството на доста хора в социалните мрежи от промените, които са направени във филма. Едната от тях е свързана с изтриването на сцена с Пепе ле Пю и премахването на скункса не само от филма, но от бъдещите планове на Warner Bros.

Другата причина е, че е променен начинът, по който Лола Бъни изглежда. Иначе казано, тя няма да има много общо с това, което видяхме във филма от 1996 г., защото тогава поведението ѝ било прекалено провокативно.

Пейдж Спиранак също не е доволна от промените. Според нея идеята на режисьора Лола да бъде по-малко секси, а да изглежда по-силна е неправилна.

Просто защото Спиранак смята, че една жена може и да е секси, и да е силна едновременно. Голфърката не смята за правилна и промяната, свързана с гърдите на анимационния герой, които от първите изображения се вижда, че са доста намалени.

Според The Sun, Малкъм Д. Лий, който се нае да режисира "Космически забивки: Нови легенди" след напускането на Терънс Нанс, е обосновал промените с твърдението, че през годините Лола Бъни е била сексуализирана. Което пък не е политически коректно.