Заради всички отлагания на филми 2021 г. се очертава като страхотна в кино аспект. Ако всичко е наред, трябва да видим един куп филми, които чакаме от доста време.

Legendary, Warner Bros. и ще се стигне ли до дело заради намеренията "Дюн" и Godzilla vs. Kong да бъдат пуснати в HBO Max

Стрийминг неприятносите за Warner Bros. продъжлават

Ще си плати ли студиото за това, че взе самосиндикално решението

Godzilla vs. Kong е не само един от тях, но и един от най-високобюджетните, които се очаква да тръгнат по кината тази година. Когато Warner Bros. обявиха плановете си да пуснат всички си филми паралелно в HBO Max, възникна леко напрежение.

Причината е, че студиото не беше съгласувало плановете си с Legendary, които са продуценти именно на Godzilla vs. Kong. Явно, до споразумение се е стигнало, защото филмът ще тръгне и по кината, и в стрийминг платформата.

И то цели два месеца по-рано от очакваното. Голямото млатене между Годзила и Конг трябваше да настъпи през месец май, но според новите планове това ще се случи още през март.

На 26 март, ако трябва да бъдем точни. Според Variety, не е ясно дали похарчените над 160 милиона долара за създаването на филма ще успеят да се върнат, защото положението с кината към момента все още не е розово.

Godzilla vs. Kong, Netflix, HBO Max и офертата, която е отправена филмът да бъде пуснат в стрийминг платформа

Голямото ухажване на Годзила

Стрийминг платформата проявява интерес към Godzilla vs. Kong

HBO Max към момента пък е налична само в САЩ, така че за останалата част от света не съществува дилемата кино или стрийминг.