Godzilla vs. Kong определено е сред филмите, които искаме да гледаме, защото по никакъв повод не бихме пропуснали как гигантски праисторически създания се млатят.

Godzilla vs. Kong - Александър Скарсгард ще участва във филма с Мили Боби Браун

Годзила и Кинг Конг си намериха майстора

Новото предизвикателство пред Александър Скарсгард

По принцип трябва да видим филма по кината през май 2021 г., но не си правим каквито и да било илюзии, че това ще се случи по план.

От The Hollywood Reporter разбираме обаче, че около Godzilla vs. Kong се случват интересни неща. Netflix са проявили доста сериозен интерес към филма и дори са отправили конкретна оферта за правата за излъчването му.

Източници на изданието твърдят, че стрийминг платформата е предложила повече от 200 милиона долара, за да може филмът да стане част от съдържанието им. Според Deadline пък WarnerMedia са блокирали преговорите, защото имат план Godzilla vs. Kong да бъде пуснат в HBO Max.

"Смъртта може да почака", Apple и колко милиона са предложили за филма за Джеймс Бонд

Колко милиона предложиха Apple за Джеймс Бонд

Сагата със "Смъртта може да почака" продължава

Компанията притежава дял от 25% от филма, докато останалите 75% са собственост на  Legendary, с които пък се водят преговори за това сблъсъкът между Годзила и Конг да се пусне в HBO Max, а не при конкурентите от Netflix.

Говорител на Warner Bros. се е измъкнал от ситуацията, като е заявил, че към момента плановете са Godzilla vs. Kong да тръгне по кината през 2021 г.

"Жената чудо 1984", HBO Max и пускането на филма в стрийминг платформата

Ясна е съдбата на "Жената чудо 1984"

Warner Bros. взеха решение

След преговорите за "Смъртта може да почака" и фактът, че "Жената чудо 1984" ще е достъпен за стрийминг, вече ни е ясно, че индустрията се променя и се опитва да се нагоди към случващото се.