Миналата година "Еуфория" определено се оказа една от големите изненади при сериалите. Героите, създадени от Сам Левинсън, така ни грабнаха, че когато разбрахме, че ще има и втори сезон, искрено се развълнувахме.

„Еуфория“, Зендая, HBO и какво да очакваме от сериала

Какво да очакваме от „Еуфория“

Новият сериал на HBO ни развежда из тъмните дебри на тийнейджърското съзнание

Заснемането му обаче все още не е факт, за което трябва да благодарим на пандемията. Стискаме палци да видим втория сезон по някое време през 2021 г., а за да не забравим колко е хубав сериалът, HBO и Левинсън са ни подготвили изненада.

Според Variety, трябва да видим два специални епизода, които няма да бъдат част от втори сезон. Първият ще бъде пуснат на 6 декември и се казва Trouble Don't Last Always. В него ще видим как се справя Ру (Зендая) след като е изоставена от Джулс (Хънтър Шейфър).

Това, което се знае до момента, е, че във въпросния епизод Ру ще празнува Коледа. И толкова.

За втория специален епизод обаче не се знае нито кога трябва да го видим, нито какво ще ни покаже. Тази информация се очаква да разберем на по-късен етап.

Malcolm & Marie, Зендая, Джон Дейвид Уошингтън, Netflix и закупуването на правата на филма

Филмът, заснет по време на пандемия, намери своя дом

Нямаме търпение да видим Зендая и Джон Дейвид Уошингтън в Malcolm & Marie

И двата епизода са заснети спрямо всички нови изисквания за безопасност на снимачната площадка. Е, сега вече определено нямаме търпение да идва декември.