Дойде ни като гръм от ясно небе новината, че HBO подготвят още един сериал от света на Game of Thrones. Той обаче няма да е предистория, а ще проследи какво се случва с един от основните персонажи в сериала - Джон Сноу.

Game of Thrones, Джон Сноу, HBO и новината, че се подготвя сериал за героя на Кит Харингтън

И Джон Сноу ще се сдобие със сериал

Е, Джон явно знае поне как да оцелява

Това, което първоначално бе обявено, е, че Кит Харингрън отново ще влезе в ролята на Джон Сноу, който в последния сезон на Game of Thrones разбрахме, че въобще не е нито Джон, нито Сноу, а е Таргариен.

Сега от блога на Джордж Р.Р. Мартин получаваме малко допълнителна информация относно този сериал. Авторът на книгите за "Песен за огън лед" пише, че доколкото е запознат, идеята за сериала е на самия Харингтън и той е движещата сила.

Снимка 416114

Източник: GettyImages

Нещо, което ни се струва леко странно на фона на психичните проблеми, които актьорът казваше, че е имал заради Game of Thrones. Очевидно обаче всички трудности са в миналото и той смята, че има още какво да допринесе.

Мартин пише, че работното заглавие на сериала е SNOW и всъщност той се разработва от доста време, но едва сега информацията за него успява да "изтече" до медиите. За момента обаче отказва да даде каквито и да било подробности, защото все още не е получил зелена светлина от HBO, че може да го направи.

Джордж Р.Р. Мартин, Winds of Winter, Ten Thousand Ships и какво казва за книгата и другите сериали

Какво се случва с новите сериали от света на Game of Thrones

Застой или развитие

Джордж Р.Р. Мартин бърза да охлади страстите, че както този сериал, така и останалите са на етап писане на сценарий. Което означава, че няма никакви гаранции, че въобще някога ще ги видим, защото винаги нещо може да се обърка или плановете да бъдат променени.