Около два месеца останаха до пускането на първия сериал, който отново ще ни потопи в света на Game of Thrones. Е, не точно, защото "Домът на дракона" (House of the Dragon) е ситуиран 200 години преди познатата ни история.

"Домът на дракона", HBO Max и тийзър на предстоящия сериал за предисторията на Game of Thrones

Борбата за власт в "Домът на дракона" ще бъде жестока

Да, дракони ще има

В процес на създаване са още няколко продукции, но за момента нямаме представа кога ще ги видим. Сега от The Hollywood Reporter разбираме, че HBO не са се отказали от идеята да създават още нови сериали от света на Джордж Р.Р. Мартин.

И на хоризонта се задава нов, но той този път няма да ни връща назад в миналото, а ще ни покаже бъдещето. Защото ще е за Джон Сноу.

Кит Харингтън, разбира се, се очаква да влезе в главната роля, а сериалът да бъде spin-off (сериал, произтичащ от вече съществуващ, но с акцент върху различни аспекти). Помним, че в последния сезон на Game of Thrones Джон Сноу разбра истината за себе си и че всъщност е от рода Таргариен.

Което му дава право да седне на Железния трон. Но не го иска, затова ще се отправи на пътешествие отвъд Вала, за да забрави стария си живот. Засега не се казва нищо около сюжета на подготвяния сериал.

За ролята си на Джон Сноу Кит Харингтън получи две номинации за Еми, но въпреки това леко се изненадваме, че се е съгласил да играе отново героя. Просто защото самият той беше казал, че е изпитвал сериозни психически проблеми именно заради ролята.

Кит Харингтън, Джон Сноу, Game of Thrones и посещенията при психолог

Колко страшно е да бъдеш Джон Сноу

Кит Харингтън разкрива как му е повлиял Game of Thrones

И както вече казахме, сериалът за Джон е поредният от света на Game of Thrones, който се подготвя. Всъщност, ако трябва да бъдем точни, сериалите, по които HBO работят в момента, са седем...