Все си мислим, че Дуейн Джонсън все някога ще позабави темпото и ще спре да снима по няколко филма на година.

Дуейн Джонсън, "Причина номер 1 да обичаш Америка" и откровенията на Скалата за пътя към славата

Защо Дейн Джонсън е „длъжник“ на Америка

Какво мисли Скалата за славата

Но той не спира да поддържа графика си уплътнен до краен предел. А и покрай карантината миналата година явно си е починал достатъчно. В момента е зает със снимките на Black Adam, но това не му пречи да си урежда нови филми.

В профилите му в социалните мрежи видяхме снимка с Джеф Безос и веднага си помислихме, че готви нещо ново с Amazon Studios. Оказа се точно така, защото от Variety разбираме, че компанията, създадена от Безос, е спечелила наддаването за новия филм на Скалата - Red One.

Той ще бъде екшън комедия, а за сценария ще се погрижи Крис Морган, който е отговорен за голяма част от "Бързи и яростни". Интересното в случая е, че филмът е по идея на Хирам Гарсия - братът на Дани Гарсия.

Emergency Contact, Дуейн Джонсън, Яя Абдул-Матийн II и филмът, в който ще участват

Мистериозният филм, в който Дуейн Джонсън ще участва

Ще си мери физиката с Яя Абдул-Матийн II

И макар за сюжета да не се казва нищо конкретно, смята се, че идеята за този филм е достатъчно мащабна, за да се превърне във франчайз. Предвидено е да излезе и по коледните празници, без да е ясно през коя година, разбира се.

Дуейн Джонсън загатна, че има само един човек, който може да се справи с режисирането на Red One, но неговото име ще бъде обявено на по-късен етап.