Мнозина прочути личности, щом стъпят на Червения килим, забравят откъде са тръгнали. Както и че без подкрепата на почитателите си, едва ли биха могли да усетят предимствата на славата.

Дуейн Джонсън, Анджелина Джоли, Опра Уинфри - 5 знаменитости, които заслужава да са президент на САЩ

5 звезди, които заслужават да са президент на САЩ

Според американско проучване

Но ние добре знаем, че това не важи за Дуейн Джонсън. Според класацията на Forbes той е най-добре платеният актьор за 2020 г., а същата година той намекна, че може и да се пробва за президентското място в Щатите. Със сигурност би получил сериозна подкрепа от страна на американците.

Потупванията по рамото продължават - читателите на списание People посочиха Дуейн Джонсън за "Причина номер 1 да обичаш Америка". И именно това признание беше поводът за едно от най-откровените интервюта със звездата.

"Обичам страната си и съм безкрайно благодарен за възможностите, които тя ми даде. Като получерно, полусамоанско хлапе, трябваше много да работя, знаейки, че упоритостта отваря врати", казва Джонсън.

И продължава с думите: "В много отношения съм длъжен на великата ни държава." Въпреки че Дуейн не се оплаква от живота си в Щатите, той не крие, че пътят му към славата невинаги е бил гладък. Скалата е израснал на Хаваите и казва, че е "бил изправен пред известна дискриминация".

Винаги е вярвал, че може да промени тази нагласа, но не и начина, по който изглежда. Роден е с този цвят на кожата и това е. Ако някой реши да го съди по външния му вид и произход, това е негово решение.

Що се отнася до политиката (тук вече леко ни изненада), Дуейн твърди, че "не е политик, нито някога е имал политически пристрастия".

Дуейн Джонсън, Teremana и рекордът по продажби, който текилата на Скалата постави

Текилата на Скалата постави рекорд

Дуейн Джонсън отвява конкуренцията и в бизнеса с алкохол

Казва още, че дори не би имал търпението да се справи с всички "глупости", които вървят ръка за ръка с политиката и политиците. Но в същото време би се вслушал в желанието на хората, уточняват още от Fox News.