Вече с доста роли в киното свързваме името на Дейв Батиста. Една от тях определено е на Дракс в двата филма за "Пазителите на галактиката".

Дейв Батиста, "Спектър" и защо актьорът мисли, че снимките на филма са били кошмар

Защо Дейв Батиста мисли, че снимките на "Спектър" са били кошмар

Когато графикът е претъпкан

Хубавото е, че в тази графа предстои и трети, в който отново ще видим Батиста в действие. Но пък жалкото (да, има и жалко) е, че това ще се случи за последен път. Поне според актьора.

Дейв Батиста беше на гости в шоуто на Елън Дедженеръс, където каза, че подготвяният трети филм за Пазителите ще бъде неговият последен в ролята на Дракс, а вероятно и в киновселената на Marvel.

Една от причините е, че подкрепя твърдо режисьора Джеймс Гън, който обяви, че първоначалната му идея е именно за три филма. А към момента не се и очертава да има повече.

Друга причина, накарала актьора да се откаже от ролята, е възрастта. Батиста отбелязва, че когато "Пазителите на Галактиката vol. 3" излезе по кината, той ще бъде на 54 години. Което прави поддържането на формата му за всички сцени, в които е гол до кръста, още по-трудно.

Дейв Батиста, Едуард Нортън, "Вади ножовете 2" и участието му във втория филм на Райън Джонсън

Дейв Батиста се събира с Даниел Крейг

Мистериозната роля на кечиста

Потвърдено е, че ще видим Дракс в Thor: Love and Thunder, както и в специалния празничен епизод на Пазителите. Засега бъдещето на героя в киновселената на Marvel остава неясно.