Сигурни сме, че има много хора, които биха дали мило и драго, за да се снимат в някои от филмите за Джеймс Бонд. Е, не да бъдат Агент 007, а някой злодей например.

Дейв Батиста, Едуард Нортън, "Вади ножовете 2" и участието му във втория филм на Райън Джонсън

Дейв Батиста се събира с Даниел Крейг

Мистериозната роля на кечиста

Дейв Батиста вече получи такъв шанс, като участва в "Спектър" и не беше на страната на г-н Бонд (Даниел Крейг). Макар и ролята му да не беше главна, присъствието му си оставя някак запомнящо се. Не знаем, може би е заради габаритите...

В интервю за The Hollywood Reporter Батиста си спомня за снимките на филма, а те определено не са били песен. Прави го покрай новината за участието му в продължението на "Вади ножовете", където отново ще дели екранно време с Даниел Крейг.

Бившият кечист казва, че се радва, че отново ще работи с Крейг, но този път в много по-нормална и нестресираща среда. Според Дейв Батиста, снимачните дни са били безкрайно дълги, а логистиката - истински кошмар.

"Местиш се от държава в държава постоянно. Това е един дълъг и бавен процес." Ако си спомня правилно, снимките на "Спектър" са продължили около година и въпреки че ролята му не била толкова голяма, че да присъства в почти всяка сцена, е бил ангажиран със снимките цели осем месеца.

Добре, това е наистина много време и щом на Батиста му се струва лудост, сме склонни да му повярваме. Все пак с години беше постоянно в движение между различни градове покрай кеча, а и е участвал в снимките на няколко филма от киновселената на Marvel, които също са огромни продукции.