Много хора може и да са на мнение, че кечистите не трябва да се бутат в киното, а да си останат само на ринга. Много кечисти обаче продължават да доказват, че са изключение.

Дейв Батиста, See, Джейсън Момоа и новото попълнение към сериала на Apple TV+

Дейв Батиста се изправя срещу Джейсън Момоа

Кечистът влиза в See

Дуейн Джонсън проправи пътя към големите пари за останалите си колеги, които след края на активните си кариери да продължат в киното. Дейв Батиста е точно такъв пример.

Батиста бавно, но уверено си осигурява все повече роли и то не броим комедиите, а големите продукции. След няколко дни ще можем да го гледаме в Army of the Dead на Зак Снайдър, а от Collider разбираме, че е подсигурил и още един ангажимент.

Дейв Батиста ще участва във "Вади ножовете 2". За момента обаче нямам никаква информация каква точно ще бъде ролята му във филма.

Сигурно е обаче, че по този начин кечистът ще се събере отново с Даниел Крейг, с когото си удариха здраво млатене в "Спектър" (2015 г.). И ако някой се опасява, че актьорският състав може да "олекне", то няма място за такива тревоги.

"Вади ножовете", Netflix и колко е платила стрийминг платформата за продълженията на филма

Милионите, които Netflix плати за продълженията на "Вади ножовете"

Плановете са големи

Простата причина е, че Едуард Нортън също ще се присъедини към втория филм. Разбира се, и за неговата роля не се знае нищо. Всичко е точно толкова мистериозно, колкото и самият сюжет на първия филм. Плановете са снимките на "Вади ножовете 2" да започнат това лято в Гърция.