Напоследък доста често обръщаме внимание на Джерард Бътлър, защото актьорът не дава признаци да забавя темповете си на работа.

The Plane, Джерард Бътлър, Майк Колтър и филмът за разбил се самолет

Джерард Бътлър отново влиза в екшъна

Този път ще е пилот

Последно знаем, че съвсем скоро на 51-годишния Бътлър му предстои да започне снимките на новия си филм The Plane. И докато актьорът работи, по кината трябва да се завърти друг филм с негово участие - Copshop.

За него разбрахме преди по-малко от година и сме леко изненадани, че нещата са се случили толкова бързо. Не за друго, а заради пандемията, разбира се, защото тя има навика да обърква графиците в Холивуд.

От трейлъра на Copshop виждаме Джерард Бътлър в малко по-различна светлина от тази, в която сме свикнали - да бъде добрият. Тук актьорът ще изиграе наемния убиец Боб Видик, който е по петите на поредната си жертва - Теди Морето (Франк Грило).

Теди обаче не смята да се даде лесно и измисля как да се скрие на сигурно място - като го арестуват. Всичко е много хубаво, но дори килията няма да му осигури спокойствие, защото Боб не е вчерашен и веднага намира начин как да се настани в съседната.

Става още по-интересно, когато в картинката се намесва втори наемен убиец (Тоби Хус), който изглежда доста по-налудничаво и ще накара Боб да стане още по-креативен, ако иска да изпълни задачата си пръв.

Джерард Бътлър, Copshop и филмът, в който ще играе наемен убиец

Джерард Бътлър ще бъде наемен убиец

Ново предизвикателство

А през цялото това време начинаещото ченге Валери Йънг (Алексис Лодър) ще се бута между шамарите. Copshop ще бъде пуснат по кината в САЩ от 10 септември.