И 2021 г. започна странно, както приключи и 2020 г., но пък към момента поне не ни липсват нови филми и сериали. Да, може и да не са по кината, но пък не се оплакваме.

Том Холанд, Cherry, новата му прическа и как тя шокира феновете на актьора

Как Том Холанд шокира феновете си

Всичко в името на ролята

Cherry е сред филмите, които ще видим в близките седмици, като той отново ще бъде от онези, на които ще се насладим в домашна обстановка. И ще е от задължителните за гледане, защото братята Русо са режисьори, а Том Холанд ще се опита да ни покаже, че може да играе нещо повече от Спайдърмен.

И от трейлъра, който беше пуснат вчера, 14 януари, разбираме, че това момче май наистина може всичко. В Cherry ще видим Холанд в ролята на младеж, който е съвсем обикновен.

Вълнува го колежа, приятелката му - все нормални неща. Един ден обаче, отегчен от еднаквостта на живота, решава да действа импулсивно и се записва в армията.

И точно това променя целия му живот, защото след военна мисия се връща, страдащ от посттравматичен стрес, което пък го докарва до едно наистина тъмно място. Пристрастяване към наркотици и обири на банки.

Том Холанд, Cherry, братята Русо и килограмите, които актьорът е трябвало да свали за ролята

Килограмите, които Том Холанд е трябвало да свали заради роля

Когато си готов на всичко

Въпросът е дали билетът към Ада е еднопосочен, или все пак има връщане назад. Ще разберем на 12 март, когато Cherry ще бъде пуснат в Apple TV+.