Само часове след като в мрежата се появиха изтекли снимки на новия OnePlus 7 Pro, колегите от WinFuture попаднаха на кадри на по-евтиния OnePlus 7, който ще бъде представен официално на 14 май.

Какво знаем за новия OnePlus 7 Pro

Какво знаем за новия OnePlus 7 Pro

Телефонът ще е с уникален екран без рамки

Основната разлика, която забелязваме между евтиния и скъпия модел, е наличието на модул в горната предна част на OnePlus 7, тотално отсъстваща при Pro модела.

Въпреки това, рамките около 6.41-инчовия екран са минимални, което е в крак с тенденциите в дизайна на смартфоните през 2019 г.

Снимка 421898

Източник: WinFuture

Другата очевидна разлика е наличието на само две камери на гърба - главен 48-мегапикселов сензор и 20-мегапикселов сензор за дълбочина на изображенията. Това е сериозно подобрение спрямо миналогодишния флагман, който разполагаше с респективно 16 и 5 мегапиксела. 

За разлика от Pro модела, който ще може да бъде закупен във вариант с 12GB RAM, по-евтиният ще може да предложи 6GB или 8GB RAM. Добрата новина е, че OnePlus 7 ще разполага със Snapdragon 855, който би трябвало да осигури максимална производителност и бързина при работа с приложения. 

Снимка 421901

Източник: WinFuture

Очаква се компанията да запази обичайното си ценообразуване и да пусне OnePlus 7 в продажба за около 550-580 долара.