В края на миналата седмица в китайската социална мрежа Weibo се появиха снимки на калъпи за производство за калъфи за iPhone 11 и iPhone 11 Max, които потвърждават слуховете за дизайна на следващите флагмани на Apple.

По всичко личи, че гърбовете на новите телефони ще са променени и ще са "украсени" с доста обемисти и недотам естетически издържани издадени квадратни модули, които ще помещават три камери.

Сред тях се очаква да има главен 14-мегапикселов сензор, 10-мегапикселова камера за далечно снимане и Time-of-Flight сензор за детайлно разпознаване на околната среда.

Снимка 419485

Източник: Weibo

Снимките от Weibo показват, че и тази година Apple няма да лиши телефоните си от модула в горната предна част на телефона, където се намират селфи камерата, слушалката и други сензори.

Цялата информация до тук разкрива технологии, които по нищо не превъзхождат последните Galaxy S модели на Samsung или тези на Huawei в лицето на P30 и P30 Pro. Като добавим и това, че най-вероятно никой от новите модели на Apple няма да разполага с 5G модем, бъдещите iPhone 11 и 11 Max започват да изглеждат все по-малко атрактивни.

iPhone XI вероятно ще е с 3 камери

iPhone XI вероятно ще е с 3 камери

Apple трябва да промени нещо, и то скоро

Възможно е Тим Кук и хората му да ни шашнат с нови екстри под формата на много по-мощни чипове и нови подобрения по камерите, но за момента следващите телефони на Apple изглеждат доста скучни на фона на последните, които видяхме от другите водещи производители.