Григор Димитров и певицата Никол Шерцингер са пред раздяла. Това написа английският таблоид "Сън", който уточнява, че двамата не са сложили официално край на връзката си, но на този етап се чуват само по телефона.

Припомняме ви, че предишния път, когато тенисистът и певицата се разделиха, отново "Сън" първи съобщи новината.

Сега причината за сътресенията в любовта им отново са същите. Двамата имат твърде много ангажименти, всеки в своята професия, които от своя страна правят срещите им прекалено трудни. В момента Григор е в Пекин, където стартира турнир от сериите Мастърс 500. Шерцингер е на Острова, тъй като отново е част от звездното жури на X Factor.

"Сън" пише, че двамата все още не са са скъсали, но споделят разочарованието си от факта, че комуникират основно по телефона.

Никол Шерцингер даде срок на Гришо за... бебе

Никол Шерцингер даде срок на Гришо за... бебе

Певицата има ясен план за бъдещето

Наскоро Никол даде откровено интервю, в което сподели, че до 5 години иска семейство и деца. Малко след това певицата сподели пред колегите си от X Factor, че си търси съпруг.

Изпълнителката е казвала, че мечтае да може да съчетава работата със семейството. На този етап обаче връзката й с доста по-младия тенисист, който пътува от турнир на турнир, не предвещава нещо толкова сериозно като брак и дете скоро да се случи.