На 39-годишна възраст Никол Шерцингер е уверена в себе си жена. Тя има добре подредени приоритети за бъдещето си, в които, разбира се, място имат децата и семействотото.

Снимка 310011

Източник: Cosmopolitan

Певицата е лице на октомврийския брой на Cosmopolitan. В интервюто си Шерцингер е много откровена за проблемите с тялото си, които, както почти всяка млада жена, и тя е имала. Не за първи път красивата хавайка споделя, че по време на най-звездния й период с Pussicat Dolls тя се е борила с булимията. 

Никол разкри тъмната страна на живота си

Никол разкри тъмната страна на живота си

"Групата ми беше на върха, а аз бях на дъното в душата си"

В разговора си за изданието Никол разкрива и своите мечти за бъдещето. Тя разказва, че пред нея стои мечтан професионален проект, който ще отнеме цялото й време в близко бъдеще.

Проектът е нов и е свързан с музиката. Певицата иска да се снима във филм, както и да се занимава с благотворителност. Не на последно място Никол иска до пет години да има семейство. Или поне се надява за това. Въпросът дали иска да го направи с Григор Димитров обаче засега няма отговор.

Снимка 310010

Източник: Cosmopolitan

Хакери не пощадиха Гришо и Никол (СНИМКИ 18+)

Хакери не пощадиха Гришо и Никол (СНИМКИ 18+)

Кадрите са от Капри

Все пак, въпреки неотдавнашните информации за раздяла, от последните кадри на двамата от италианския о. Капри личи, че двойката е по-влюбена отвсякога, така че вероятността именно Григор да е избраникът й става все по-голяма.