Виждали сме добри примери - звезди, които си партнират на екрана, след това създават успешно семейство. Любими такива са ни Кърт Ръсел и Голди Хоун, Пол Нюман и Джоан Удуърд, а най-скорошният са Алисия Викандер и Майкъл Фасбендър. Има и такива, които упорито продължават да превръщат работната си отношения във връзки извън снимачната площадка, макар всичко накрая да завършва с раздяла. Ето тези от тях, имали поне по 3 неуспешни връзки с колеги.

С Майкъл Вартан

Източник: GettyImages

С Майкъл Вартан

Дженифър Гарнър

Запознава се със Скот Фоли по време на снимките на "Фелисити" и двамата се събират през 2000. Две години по-късно, приключила със Скот, Дженифър излиза с колегата си от "Наричана още" Майкъл Вартан. Само година след това актрисата има нова връзка - с Бен Афлек, с когото се снима в "Деърдевил". Женят се през 2005 и обявяват развода си 10 години по-късно.

С Дженифър Лопес

Източник: GettyImages

С Дженифър Лопес

Бен Афлек

Когато се запознава с вече бившата си съпруга Дженифър Гарнър, той излиза с друга Дженифър - Лопес. Снимали са се заедно в два филма - "Момичето от Джърси" и "Джигли". Връзката им продължава две години. Преди това Афлек е гадже с колегата си от "Влюбения Шекспир" Гуинет Полтроу. В момента той излиза с Линдзи Шукъс, продуцентка на телевизионното шоу Saturday Night Live.

С Джъстин Лонг

Източник: GettyImages

С Джъстин Лонг

Дрю Баримор

Любимото ни момиченце от "Извънземното" е доста непостоянна в личния си живот. Тя има романси с екранните си партньори Дейвид Аркет ("Целуни ме"), Люк Уилсън ("Кумът"), Том Грийн ("Ангелите на Чарли"), Джъстин Лонг ("Той не си пада по теб"), който явно не си е падал много по нея, защото се разделят след 3-годишна връзка.

С Райън Гослинг

Източник: GettyImages

С Райън Гослинг

Рейчъл Макадамс

Преди да бъде с настоящето си гадже Джейми Линдън, сценарист, звездата от "Тетрадката" излиза с един от последните си екранни партньори - Тейлър Кич ("Истински детектив"). Преди това е две години с Майкъл Шийн, с когото се снимат в "Полунощ в Париж". Най-известната й връзка е тази с Райън Гослинг, с когото играят в романтичната драма "Тетрадката". Слуховете твърдят, че дълго след раздялата тя продължавала да се опитва да се свърже с Гослинг.

С Пенелопе Крус

Източник: GettyImages

С Пенелопе Крус

Матю Маконъхи

Може да е щастливо задомен за майката на децата - бразилския модел Камила Алвеш, но преди това Матю не е имал много продължителни връзки. Излиза две години със Сандра Бълок, с която се снимат във "Време за убиване", преди това е гадже с Ашли Джъд, а през2005 успява да омотае в мрежите си Пенелопе Крус, с която играят в "Сахара". Преди да срещне съпругата си, излиза с колегата си от "Сърфист" Касандра Хепбърн.

С Том Круз

Източник: GettyImages

С Том Круз

Пенелопе Крус

Знойната испанка също има богата колекция от гаджета актьори, преди да се омъжи за Хавиер Бардем, с когото са играли в "Шунка, шунка" и "Вики, Кристина, Барселона". По време на снимките на "Всички красиви коне" тя излиза с Мат Деймън, най-известната й връзка е с Том Круз, на когото партнира във "Ванила Скай".