През последните години Хабиб Нурмагомедов и Кристиано Роналдо многократно показват уважение и подкрепа един към друг.

Руснакът с гордост се тагваше от мачовете на Реал Мадрид, а Роналдо дори показа в Twitter тениска с номера си в испанския гранд, върху която е изписано името на Хабиб.

Скорошни изказвания на Нурмагомедов пред RT обаче накараха мнозина да смятат, че приятелството между двамата е охладняло.

Снимка 457883

Източник: Instagram / cristiano

ММА шампионът заяви, че е време Роналдо да започне да мисли за оттегляне от спорта, имайки предвид възрастта му и наличието на "по-млади и по-гладни" за победа състезатели.

"Трудно е да напуснеш нещо, което си правил цял живот, но идва момент, в който, ако ти не оставиш спорта, спортът ще остави теб", споделя Нурмагомедов.

"Тялото ти остарява независимо дали го искаш, или не - затова е важно да се оттеглиш в правилния момент", продължава мисълта си руснакът.

InStat, Роналдо как алгоритъмът на компанията го изпрати в средата на таблицата с най-добри футболисти

Кой прати Роналдо в средата на таблицата с най-добрите футболисти

Футболистът минава през доста неуспешен сезон

"Роналдо сега е на 34, но на 35 вече няма да има същата подготовка и същите реакции", предвижда ММА боецът.

Факт е, че Роналдо преминава през най-слабия си сезон за последните 10 години, но коментарите на Нурмагомедов едва ли могат да бъдат счетени като нападки или подигравки.

Самият той споделя, че и неговото време за пенсиониране наближава, като обобщава, че и той, и Роналдо, все още имат какво да дадат на спорта, но това едва ли ще продължи още дълго.