Темата за жените, мъжете и интимните им взаимоотношения винаги стои на дневен ред. За това са виновни и най-различни нови изследвания по темата. 

Златното трио, което помага на женския оргазъм

Златното трио, което помага на женския оргазъм

Кулминацията за дамите е доста по-трудно достижима

Поредното такова идва от Техническия университет в Дрезден, където са достигнали до доста интересно откритие за женския оргазъм. Според тях, има пряка връзка между обонянието и кулминацията на нежната ни половинка. 

Ето защо, изследователите смятат, че шансът една жена да достигне до оргазъм по време на секс е по-висок, ако преди това тя издуха... носа си. Да, звучи доста странно, но те твърдят, че доброто обоняние на жената и нейният оргазъм са свързани.

Снимка 356536

Източник: iStock

За да достигнат до това заключение, учените са анкетирали 70 жени, като са ги накарали да оценят сексуалните си преживявания спрямо усещането им за мирис. Според The Sun, резултатите са показали, че шест от седем жени са достигали до оргазъм, когато са имали остро обоняние. 

На каква възраст жените изпитват най-силен оргазъм

На каква възраст жените изпитват най-силен оргазъм

Добър въпрос, нали

Това значи ли обаче, че когато жената е с настинка и запушен нос, не може да достигне до оргазъм? Ако се доверим на немските учени, то отговорът би бил положителен.