В горещите месеци желанието ни за интимни приключения се покачва, а въображението ни създава нови и нови сценарии за лудории. Така, нищо чудно, нагонът да ни хване в крачка далеч от дома и спалнята.

А това може да бъде страхотен вариант за разнообразяване на сексуалния живот. Но дори да предпочетем комфорта на дома, отново може да внесем летен привкус на забавленията. Ето и няколко идеи какво, къде и как.

Пикник

Да стегнем раниците, да направим няколко сандвича и да отидем на най-близката поляна, за да похапнем на открито в неделя. Звучи страхотно, нали? Само че съществува голяма вероятност желанието за секс да ни налегне някъде между обеда и следобедната закуска.

Затова е добре предвидливо да изберем не чак толкова открито място, където можем да получим желаното усамотение. В противен случай рискуваме най-малко изненаданите погледи на околните.

Снимка 360389

Източник: iStock

На покрива

Като деца си умирахме да сe помъкнем незабелязани на покрива на някой висок блок. Ето, сега може да се върнем към детските спомени, но във версията им за възрастни.

Ако живеем във висока кооперация и може да се доберем до ключовете за тавана, то проблемите са нулеви. Рискуваме все пак някой съсед да види къде се промъкваме в тъмното или друга разгорещила се двойка дa ни прекъсне. Но пък адреналинът определено си заслужава, както и гледката.

На лодка/водно колело

Слушали сме какво ли не за секса в морето и басейна. Но това преживяване не е за всеки, а и крие известни рискове, най-вече здравословни. Затова можем да експериментираме отново във водата, но не съвсем.

Снимка 360391

Източник: iStock

За целта трябва да си наемем плавателно средство за час. Това може да стане в река, язовир или море. Отдалечаваме се на достатъчно разстояние от брега и околните и, както се казва, се почваме.

Изборът на поза в този случай е решаващ, а вариантите не са никак много. Най-добре е да бъдем в центъра на лодката, за да не се окажем директно в открити води. А интуицията ще ни подскаже как да действаме.

На прозореца

Независимо дали сме у дома или пък в хотелска стая, може да си осигурим още едно преживяване с бонус гледка и разхлаждане. Разбира се, всичко зависи до колко обстоятелствата го позволяват.

А ако много сме се разгорещили, може и да не бъдем толкова праведни, колкото принципно сме. Самата идея, че виждаме останали, а те нас не, действа доста възбуждащо.

Снимка 360392

Източник: iStock

Лед

Ако предпочитаме да не експериментираме и да се развихрим у дома, то може да охладим страстите с няколко кубчета лед, ледена близалка или сладолед. Прокарвайки леденото парче по тялото на партньора, създаваме допълнителна възбуда от контраста между топло и студено, както и от новото изживяване.

Има ли щастлива връзка без редовен секс

Има ли щастлива връзка без редовен секс

Отговор от специалист

Дори тези идеи да не са по вкуса ни, важното е през топлите месеци да разнообразим сексуалния живот с нещо ново, непознато и така желано. А после, време да се гушкаме на топло под завивките - колкото искаме, до следващото лято.