Даже във времената, когато повечето български граждани не можеха и да мечтаят да почиват някъде другаде, освен на Черноморието, курортните романи пак бяха на мода, пише сайтът millionaire.bg.

Сега вече е популярно да се почива на екзотични дестинации, а жените навсякъде са различни. Като храната. Но какво е това, което те кара пак и пак да търсиш недостъпните чуждоземни красавици?

Туроператорите отдавна са разбрали какво искат търсачите на сексуални удоволствия. Много фирми вече предлагат така наречените секс-екскурзии. Разнообразието в този сектор на туризма може не само да удиви, но дори и да шокира например Казанова.

Днес може да изберете партньор непосредствено преди пътуването, както и при пристигане на място. За поклонниците на полигамията се предлагат екскурзии (с водач) из най-добрите публични домове на планетата.

От многобройните предложения най-интерено се оказа едно. Искате ли да правите секс с човекоядка? - Моля, заповядайте. Ще ви бъде предложено романтично запознанство с екзотична красавица, живееща в непристъпните амазонски джунгли, в селище на днешните индианци, които обичат да похапват дори човешко месо. Но не се притеснявайте, че ще бъдете изяден от екстравагантните проститутки: гидовете на туроператорите поддържат дружески връзки с вождовете на племената. Единственото, от което трябва да се пазите в джунглата е липсата на презерватив.

Ако екстремното секс-приключение в Бразилия не ви е по душа, може да се отправите към традиционните световни центрове на секс-туризма.

За столица на сексуалните развлечения се счита Тайланд. Определението «традиционен център» обаче не подхожда много на тази страна. Работата е в това, че около една пета от многочислените тайландски проститутки са мъже. Наистина, транссексуални. Впрочем много от тях притежават чисто женски облик. Ако това не ви смущава- добре дошли в тайландските бордеи! Това, което отличава травеститите от обикновените проститутки вероятно е само възрастта. Всички обикновени тайландски проститутки са непълнолетни (не се страхувайте от наказание за педофилия в Тайланд). А ако ви предлага услугите си дама на 25 години, то работата й, вероятно, не е чиста.

По данни на официалната статистика, в страната има над 2 милиона души, заети в сферата на секс-услугите. Но всъщност те са много повече. С голяма популярност се ползват клубовете Go-Go, където посетителите могат да се забавляват цяла нощ, търсейки девойки и разменяйки ги по няколко пъти. А за салоните за тайландски масаж е казано и написано толкова много, че няма какво повече да кажем тук. Елате и сами ще видите и изпробвате всичко. Прехвалените услуги на тайландските проституки не се ограничават само с традиционен секс. Тук могат да изпълнят и най-смелите ви еротични фантазии, даже онези, за които ще се срамувате цял живот.

Приятно удивяват и цените на тайландските интимни услуги. 30-40 долара за денонощие и на ваше разположение е апетитна азиатка, която е готова не само за секс, но и да изпълни задълженията на домакиня и гид. Сред тайландските проститутки се срещат не само азиатки. Търговците на жива плът водят тук жени от цял свят. Някои идват сами. Така че, в Тайланд има вероятност да се окажете в обятията на едрогърда украинка например.

Но какво правят тези, които се притесняват от това, че проституцията е незаконна? Очевидно, отиват там, където интимните услуги имат легален статус - в Холандия. В Амстердам е всеизвестен района на Червените фенери, пълен с професионални проститутки от целия свят. Наистина, по отзивите на много клиенти, професионалните обитателки на знаменитите витрини изпълняват добре задълженията си. Но това, което посещават абсолютно всички, независимо от възрастта и пола, е порно-театъра Casa Rosso. Посещението на това напълно културно мероприятие е отлична прелюдия към еротично пътешествие до Амстердам.

Може да продължите сексуалните приключения в съседна Германия, където проституцията също е напълно легална. През целия си живот сте мечтали да станете герой на немски пронофилм? Няма проблем! Купуваме обикновен рекламен немски вестник, откриваме съответния раздел - и ето ги красавиците. Впрочем, намирането на очарователна девойка е възможно и в многочислените публични домове, каквито има във всеки град до гарата. В Германия има общо около 400 хиляди жени, заети в секс-индустрията. Половината от тях са чужденки от страните от Източна Европа, които се намират (и работят) на територията на Германия нелегално.

В Чехия може да получите същото, както и в Германия, но за по-малко пари. Наистина, там най-древната професия също не е законна. Разговорите за легализация се водят от не една година и то, на най-високо ниво. Чешкият секс (ако все пак ви се удаде «да свалите» именно чехкиня) често е лишен от романтика. Чехите виждат в любовните изживявания само задоволяване на естествените физиологически потребности. Заедно с неравнодушното отношение към бирата това е породило интересна черта у чешкия характер. Повечето чехи абсолютно спокойно приемат изневярата. Седейки до някой в бара, вие имате всички шансове отблизо да се запознаете и с жена му. Този начин за разнообразяване на семейния сексуален живот в страната е силно разпространен.

Ако търсите платена любов, отправете се към центъра на Прага. На Вацлавския и Староместския площад, Народна и Милантрикова улица, на Карловия мост ви очкават стотици нощни пеперуди. Сред тях освен чехкини има полякини, румънки, словачки и албанки. Но ако все пак искате секс с чехкиня, идете в бордей. Там работят най-образованите и чистоплътни проституки. Услугите на момичетата на повикване също са на висота. Срокът на доставка до всяка точка на Прага е 20 минути.

И пак достигаме до най-необичайния секс в Азия. Известно е, че в Япония проституцията отдавна има ранг на изкуство. Вземете например танците на гейшите. А запознат ли сте със златното им правило? Клиентът трябва да изпита оргазъм шест пъти за 2 часа. А първият е още по време на танца. В противен случай гейшата - не е истинска гейша