Британско проучване показа, че мнозинството жени използват "хитрини" за да изглеждат по-слаби и по-красиви.

Резултатите сочат, че най-често използваната измама е "повдигащият" push-up сутиен, който прави деколтето по-забележително.

4 от 10 жени признават, че са носили по-широко бельо стил "Бриджит Джоунс", в желанието си да скрият нежелан релеф по тялото си и да изглеждат сякаш имат по-плосък корем и по-елегантно дупе.

Звездите също прибягват до подобни мамещи съоръжения - Дженифър Лопез наскоро разкри своите "магически панталони", които стягат задните части и краката, по време на свое изпълнение.

Проучването, направено сред 1300 жени, показва още, че жените си слагат вазелин на клепачите за да изглеждат по-"живи". Някои признават, че нанасят крем за хемороиди под очите си за да премахнат тъмните кръгове и торбичките.

Една от 10 издава, че използва силиконови подплънки, които се слагат в сутиена, за да изглежда по-секси, пише telegraph.co.uk.

Анкетата разкрива и щетите, които могат да донесат опитите на дамите да изглеждат по-красиви. Начело на списъка е видимата линия на бикините, следвана от размазаната спирала. След това е червилото по зъбите и очевидно изкуственият тен. Препъването на високи токчета също е в списъка.

Мъжете били запитани, какво според тях е най-секси облеклото за жената. Въпреки, че дамите били убедени, че това са класическата черна рокля и тесните дънки, отговорът най-често бил къса пола и блуза с дълбоко деколте.